Δ.Τ. 6/6/2017 Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3

2017-06-06 22:00

Μαρούσι, 6 Ιουνίου 2017
 

Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3

 

        Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάπλασης του γηπέδου μπάσκετ επί της οδού Πεντέλης, με τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3.

        Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες με 58 αθλητές. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι: Σπύρος Σταθούλης και Κώστας Ρώτας, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης. Επίσης, ως μέλη ομάδων συμμετείχαν στη διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

        Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

        Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες καθώς και τους παρευρισκόμενους για την ενεργό συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου τονίζοντας πως μέσα από τις διεκδικήσεις και τον υγιή διάλογο μπορούν να επιτευχθούν οι  στόχοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Τέλος, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την εξαιρετική συνεργασία.