Δ.Τ. 29/06/2019 Ετήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι Άη Γιάννη Κλήδονα

2019-06-29 22:00

Με μοναδική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου που ξεπέρασε, για μία ακόμη φορά, κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε γιορτή στη γειτονιά μας για το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα στις 22 Ιουνίου 2019. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους γείτονες και φίλους που συμμετείχαν στη γιορτή. Ευχαριστεί επίσης για τη στήριξη τούς:

α) Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τις Υπηρεσίες του Δήμου,

β) Πρόεδρο ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα και τους συνεργάτες του,

γ) Αντιδημάρχους του Δήμου Αμαρουσίου,

δ) Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τη χορευτική ομάδα από τα τμήματα παραδοσιακών χορών της ΚΕΔΑ και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Έφη Ρογκάκου, που κάθε χρόνο συμμετέχουν.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς:

- MEMMOS TYRES - Pit Stop Center

- Πιτσαρία “Porto Riko”

- Φυσικοθεραπευτή Νίκο Γκιώνη

- Βασίλη Αναστόπουλο “Είδη Ταξιδίου”

- “Nick’s barbering & grooming”

- “Omonia Tours”

- Καφετέρια “Franco”

- Οπτικά “Νικολαράκου’’

- Φροντιστήριο “Θεματικό”

- Κρεοπωλείο “Αλέκτωρ”

- “This House Rules”

- “Print Store” - Ψηφιακές Εκτυπώσεις

- Φούρνο “Μαργαρίτα”

- Κουτούκι “Ασβεστόλακος”

- Μεζεδοπωλείο “TRANZISTORAKI”

- Ψητοπωλείο “Chicken’s House”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βλαχοπιώτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Παναγιώτης Σαγρής, Πέτρος Κούκουζας, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος και Σπύρος Μπόγδανος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων "Νίκος Καπετανίδης" Δημήτρης Κοσμίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου "Ανάβρυτα" Μίκα Κάββαλου και το μέλος Ματίνα Ρογκάκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου "Στούντιο Άλφα" και νεοεκλεχθείσα Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Γκιώνης, το μέλος του Συλλόγου "Κρηταγενής Ζευς" Γιώργος Ξεζωνάκης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Μαργαρίτα Διακάκη-Γεωργοπούλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ευχήθηκε επιτυχία στην εκδήλωση.

Η αποδοχή των συμπολιτών μας και τα θετικά σχόλια που δεχόμαστε, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.