Δ.Τ. 20/02/2019 Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

2019-02-20 22:00

Με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Βραχνός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θόδωρος Αμπατζόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Αικατερίνη Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Αικατερίνη Ψάλτη, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Παναγιώτης Σαγρής, Μιχάλης Ρούσσος, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, η εκδότρια της εφημερίδας “Αθμόνιο Βήμα” Εβίτα Ζέρβα, η εκπρόσωπος του συλλόγου “Ανάβρυτα” Ματίνα Ρογκάκου, η Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμαρουσίου της Νέας Δημοκρατίας Έβελυν Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Άννα Ζαχαριάδου και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της περιοχής με έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Επιπλέον, τόνισε πως από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες και συναινέσεις από τις Δημοτικές παρατάξεις που θα έχουν εκλεγεί, ώστε να διευθετηθούν τα προβλήματα της πόλης και να επισπευσθούν οι εργασίες υποδομής.

          Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε πως και από τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και βρίσκονται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Σπύρος Σταθούλης, καθώς επίσης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, οι οποίοι έλαβαν το λόγο, εξήραν τη δραστηριότητα του Συλλόγου και του Προέδρου του για την ευαισθητοποίησή τους στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.