Δ.Τ. 16/2/2015 Κοπή Πίτας

2015-02-16 10:00

Μαρούσι, 16 Φεβρουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου

    Με ευρεία συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου. Την Πίτα ευλόγησε ο πατέρας Μιλούτιν από την ενορία του Αγίου Θωμά.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Θανάσης Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Μαίρη Διακολιού, Πέτρος Κούκουζας και Αναστάσιος Σπυρόπουλος, οι οποίοι συμμετείχαν και στη συζήτηση που ακολούθησε σχετικά με τα προβλήματα τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν την περιοχή μας, όπως και στον προγραμματισμό των προσεχών δράσεων του Συλλόγου.

    Το πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και κατανόησης που επικράτησε, θεωρούμε πως θα αποτελέσει τη βάση για τη βελτίωση της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα-προσφορές από το κομμωτήριο Νίκος Οικονόμου (Κέκροπος 2 & Πεντέλης) και το Κουτούκι Ασβεστόλακος (Κοιμήσεως Θεοτόκου 4).

    Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής επαναβεβαίωσαν την απόλυτη στήριξή τους στο Δ.Σ. του Συλλόγου να συνεχίσει τις ενέργειές του για την αναβάθμιση της γειτονιάς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.