Δ.Τ. 15/02/2016 Εκδήλωσης Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

2016-02-15 22:00

Μαρούσι, 15 Φεβρουαρίου 2016

 

        Με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου. Την πίτα ευλόγησε ο π. Αναστάσιος από την ενορία του Αγίου Θωμά.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κουτσουβέλης, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Μαγιάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Θανάσης Βλαχοπιώτης, Μαίρη Διακολιού Δημήτρης Καρλαύτης και Αικατερίνη Φραγκάκη.

    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε τους συνδημότες και κατοίκους της περιοχής για την ενεργό συμπαράσταση και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου τα τελευταία δύο χρονιά, μετά την επαναλειτουργία του και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στα έργα αναβάθμισης της γειτονιάς που πρόκειται να υλοποιηθούν  το επόμενο διάστημα, τονίζοντας πως το 2016 θα αποτελέσει σημαντική χρονιά για την περιοχή της Δωδώνης, ενώ εξήρε την δραστηριότητα του συλλόγου και του προέδρου του για την ευαισθητοποίησή τους στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

    Ο κος Μαγιάκης αναφέρθηκε στις πιέσεις που ασκούνται στην Δημοτική Αρχή για την εκπλήρωση των υποσχέσεων στους κατοίκους της «Δωδώνης» και ανέλυσε τη σημασία των ανταποδοτικών τελών.

    Το πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και κατανόησης που επικράτησε, επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία την οποία έχει το Δ.Σ. του Συλλόγου με τη Δημοτική Αρχή και όλες τις παρατάξεις που συγκροτούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

    Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής επαναβεβαίωσαν την απόλυτη στήριξή και εμπιστοσύνη τους στο Δ.Σ. του Συλλόγου να συνεχίσει με περισσότερο ζήλο και δύναμη το έργο του για την πολιτιστική αναβάθμιση της γειτονιάς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.