Δ.Τ. 15/01/2018 Εκδήλωσης Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

2018-01-15 10:00

Μαρούσι, 15 Ιανουαρίου 2018

 

    Με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου. Την πίτα ευλόγησε ο π. Χρήστος από τον Ι.Ν. Παναγίας των Βλαχερνών.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κώστας Ρώτας, Βασίλης Κόκκαλης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Κούκουζας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Θανάσης Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατασιγιάννης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Κουτσουβέλης και Αναστάσιος Σπυρόπουλος. Απο πλευράς Συλλόγων τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Συλλόγου Ανάβρυτα Μίκα Κάββαλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου  Δημήτρης Κοσμίδης και η πρόεδρος του Συλλόγου Στούντιο Α' Μάντυ Ρώτα.

    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε τους συνδημότες και κατοίκους της περιοχής για την ενεργό συμπαράσταση και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στα έργα αναβάθμισης της γειτονιάς που πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ εξήρε την δραστηριότητα του συλλόγου και του προέδρου του για την ευαισθητοποίησή τους στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

    Ο κος Κούκουζας αναφέρθηκε στις πιέσεις που ασκούνται στην Δημοτική Αρχή για την εκπλήρωση των υποσχέσεων στους κατοίκους της «Δωδώνης» και ανέλυσε τη σημασία των ανταποδοτικών τελών.

    Τέλος, το πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και κατανόησης που επικράτησε, επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία την οποία έχει το Δ.Σ. του Συλλόγου με τη Δημοτική Αρχή και όλες τις παρατάξεις που συγκροτούν το Δημοτικό Συμβούλιο.