Δ.Τ. 07/05/2018 Τουρνουά Μπάσκετ 3on3

2018-05-07 10:00

Μαρούσι, 7 Μαΐου 2018

    

    Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στη γειτονιά μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής.

    Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες με 46 αθλητές. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι: Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος και Κώστας Ρώτας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης. Επίσης, ως μέλη ομάδων συμμετείχαν στη διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

    Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες καθώς και τους παρευρισκόμενους για την ενεργό συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου τονίζοντας πως μέσα από τις διεκδικήσεις και τον υγιή διάλογο μπορούν να επιτευχθούν οι  στόχοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

    Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμαρουσίου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νίκο Πέππα για τη σημαντική συνδρομή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και την εξαιρετική συνεργασία.

    Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς του τουρνουά (Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΘΕΜΑΤΙΚΟ», καφετέρια «Franco Cafe, κατάστημα επιτραπέζιων παιχνιδιών «This House Rules»).