Συνάντηση με Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου

2020-01-10 22:00

Μαρούσι, 10 Ιανουαρίου 2020

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ο Πρόεδρος Ηλίας Ζορμπαλάς και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Μπούρας εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» είχαν συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσιου κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Στη συνάντηση παρέστησε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. κατέθεσαν τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους όπως ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα, η φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων, η ανακατασκευή και κατασκευή πεζοδρομίων, οι ασφαλτοστρώσεις, η διευθέτηση και ο καθαρισμός του ρέματος Σαπφούς, το δίκτυο ομβρίων υδάτων, η αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μπάσκετ της περιοχής, καθώς και του μικρού πάρκου στη συμβολή των οδών Κρυστάλλη και Παλαμά.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η επίλυση του φλέγοντος ζητήματος του ρέματος Σαπφούς είναι επιτακτική. Η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Αμαρουσίου δεν μπορεί περιμένει άλλο. Απαιτούμε την επίσπευση των εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής. Επιπλέον με βάση το νέο τεχνικό πρόγραμμα, οι προτάσεις του Συλλόγου είναι ρεαλιστικές και μπορούν να υλοποιηθούν».